Produse papetarie

';}


 
Termeni si conditii
Sectiunea de fata stabileste regulile minimale obligatorii care trebuie respectate, termenii juridici si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.officepapetarie.ro. Ca utilizator al site-ului www.officepapetarie.ro va obligati si sunteti de acord sa respectati aceste reguli si veti fi in exclusivitate raspunzator pentru tot ceea ce intreprindeti in legatura cu www.officepapetarie.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile statuate in aceasta sectiune, va asumati intreaga responsabilitate pentru accesarea si folosirea informatiilor oferite pe site-ul www.officepapetarie.ro.
1. Aspecte generale privind site-ul
 1.1. Termeni folositi
·    Serviciu - posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate in cadrul site-ului www.officepapetarie.ro.
·    Utilizator - orice persoana interesata de continutul acestui site.
1.2. Securitate
Echipa site-ului www.officepapetarie.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.
1.3. Modificarea termenilor si conditiilor
S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostiinta utilizatorului prin intermediul site-ului www.officepapetarie.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.
1.3. Drepturile de autor
Utilizatorul ia la cunostinta in mod expres faptul ca toate desenele, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale firmei S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetariesau ale companiilor partenere.
1.4. Date cu caracter personal
Accesand acest site utilizatorul este de acord ca S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie isi rezerva dreptul de a prelucra datele cu caracter personal, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului, in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in capitolul "Regulile de confidentialitate".
1.5. Forta majora si litigiile
S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie nu este responsabil pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.
2. Drepturile si obligatiile utilizatorului
2.1. Drepturi
·    Utilizatorul are dreptul de a avea acces gratuit la serviciile oferite de catre S.C. ACTIV S.R.L.- Magazin de birotica si papetarie prin intermediul site-ului www.officepapetarie.ro
·    Utilizatorul poate fi tot timpul informat asupra tuturor detaliilor relative la serviciile oferite de S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie, beneficiind astfel de transparenta caracteristica firmei noastre.
2.2. Obligatii
Utilizatorul va folosi site-ul numai in scopuri legale astfel:
·    Nu va modifica, transmite, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site nu va folosi serviciul oferit prin intremediul acestui site pentru a transmite sau a receptiona materiale care au un continut ilegal, imoral, obscen, vulgar, defaimator sau amenintator nu va desfasura activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de tipul "Denial of Service". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor vor fi actionati in instanta, intrand sub incidenta penala.
·    In cazul in care utilizatorul va incalca (deliberat sau involuntar) conditiile stabilite in acest site, S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie va fi exonerat de raspundere cat priveste orice pretentie ridicata de catre utilizator sau de catre un tert, directa sau indirecta, rezultata din sau legata in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciilor oferite prin acest site. Raspunderea apartine in intregime utilizatorului.
3. Reguli de confidentialitate
In urma utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre veniturile dumneavoastra sau informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele noastre.
S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui site
S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie colecteaza informatii de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc  pe acest site.
3.1. Prelucrarea datelor
Informatia va fi prelucrata de catre S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putand fi folosita in  scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:
·    Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra.
·    Oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra.
·    Facturare.
·    Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra.
·    Realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie.
·    Contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie si ale companiilor asociate sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens).
·    Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.
3.2. Dezvaluirea datelor
S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie are dreptul sa foloseasca baza de date tertelor parti specificate la 3.1.
3.3. Drepturile utilizatorului
Cu privire la prelucrarea informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:
De a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in S.C. op de marketing direct, in numele S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Intr-o astfel de situatie Utilizatorul va inainta o cerere scrisa, datata si semnata firmei S.C.  ACTIV S.R.L.- Magazin de birotica si papetarie de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii. S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarieva raspunde in termen de 15 zile de la data primirii cererii.
4. Limitarea raspunderii S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie
S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie nu ofera nici o garantie ca:
·    Serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori.
·    Orice eroare de program va fi corectata.
·    Serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din deS.C. arcarea oricaror materiale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel de pe acest site poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului.
Toate informatiile prezentate despre ofertele tertilor sunt introduse in cadrul site-ului direct de catre acestia sau sunt preluate din documente publice ale acestora. Orice tert poate aduce modificari ofertelor sale si este posibil ca aparitia acestor modificari in cadrul site-ului www.officepapetarie.ro sa fie decalata.
Desi s-au luat masuri pentru a ne asigura ca informatiile prezentate pe site-ul www.officepapetarie.ro sunt adevarate in momentul publicarii, S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie sau orice tert care este prezent pe acest site, nu este responsabil pentru claritatea sau gradul de completare ale acestora. Materialele de pe acest site pot fi modificate fara avertizari prealabile.
Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca ati citit si ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile impuse de S.C. ACTIV S.R.L..- Magazin de birotica si papetarie.
 
 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru de papetarie :

 
 
 
 
 
 
Pentru alte informatii referitoare la produsele de papetarie si birotica ce le importam si nu le gasiti in depozit va rugam sa ne contactati.