Produse papetarie

';}


 

COMANDA PE SITE :


        Pentru a comanda prin depozitul online trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida . Se foloseste meniul din partea dreapta-sus a paginii. In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul pentru cumparaturi. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi.

        In momentul incare ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici va puteti revizui parerile, puteti modifica produsele si cantitatile acestora.          

        In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul Comanda Ferma. Sunteti directionat pe pagina in care vi se solicita informatii despre adresa de livrare si vi se confirma datele personale. De asemenea, aici se stabileste modalitatea de plata. Aceasta poate fi la livrare, prin ordin de plata sau online cu cardul. Trebuie sa tineti cont de faptul ca pentru plata online vi se va percepe un comision in functie de tipul cardului. Daca totul este ok, se apasa butonul Trimit Comanda.  
         
             
Urmatorii pasi sunt simplii. In functie de optiunea dvs privind modalitatea de plata, veti fi directionati catre paginile corespunzatoare. Insa NU TREBUIE SA EFECTUATI NICI O PLATA INAINTE DE A FI CONTACTATI DE UN CONSILIER DE VANZARI !
Pot aparea neconcordante intre stocul afisat pe site si cel real.
        In ceea ce priveste plata ramburs (pentru clientii din afara Bucurestiului), comisioanele percepute de catre compania de curierat vor fi suportate de catre client indiferent de valoarea comenzii. Noi agream compania FanCourier pentru trimiterea in tara a coletelor, insa clientul este binevenit sa aleaga el compania preferata

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru de papetarie :

 
 
 
 
 
 
Pentru alte informatii referitoare la produsele de papetarie si birotica ce le importam si nu le gasiti in depozit va rugam sa ne contactati.